ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

FILMORAMA Α.Ε.

Κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο της επαγγελματικής ψηφιακής εκτύπωσης με την εισαγωγή υψηλής ποιότητας υλικών και μηχανημάτων ψηφιακής εκτύπωσης και συναφών ειδών και εργαλείων, η FILMORAMA Α.Ε. έχει κατακτήσει την αναγνωρισιμότητα αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών της εδώ και πάνω από 10 χρόνια.

Ξεκινώντας από την εισαγωγή αντηλιακών μεμβρανών κτιρίων και αυτοκινήτων και υλικών ψηφιακής εκτύπωσης, η FILMORAMA Α.Ε. επεκτάθηκε σύντομα στην εισαγωγή και εμπορία προϊόντων ολικής κάλυψης αυτοκινήτου και επαγγελματικών μηχανημάτων υψηλής ψηφιακής εκτύπωσης, προλαμβάνοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, προσφέροντας πάντα προϊόντα αυξημένης παραγωγικότητας και εγγυημένης απόδοσης!

  • Quality
  • Accuracy
  • Safety
  • Reliance

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας FILMORAMA Α.Ε. είναι επώνυμα, επιλεγμένα με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια και την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής/απόδοση, έτσι ώστε να ικανοποιούν απόλυτα και τον απαιτητικότερο επαγγελματία του χώρου!

ΣΕ ΤΙ

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ

Οι συνεργασίες με επιτυχημένους οίκους του εξωτερικού και οι αποκλειστικές συνεργασίες με επώνυμους κατασκευαστές της Ευρώπης και της Αμερικής είναι πρωταρχικής σημασίας αλλά και ιδιαίτερα αναγκαίες για την Filmorama, εξασφαλίζοντας την επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας, υλικών και εργαλείων υψηλής απόδοσης, αλλά και καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής, με στόχο πάντα την αποδοτικότερη και λεπτομερή ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Με καθήκον και υποχρέωση, η Filmorama Α.Ε. επιλέγει τα προϊόντα της με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής, εξασφαλίζοντας ιδανικές λύσεις και για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Δέσμευση της εταιρίας μας, η διαρκής έρευνα και ανάπτυξη, η εντατική εκπαίδευση του ήδη εξειδικευμένου προσωπικού μας με σκοπό την υποστήριξη των πελατών μας για την σωστή λειτουργία των προϊόντων μας, και κυρίως το μεράκι και η όρεξη για δουλειά, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη, με κάθε λεπτομέρεια, υπομονή και επιμονή στην απόλυτα άρτια λειτουργία των μηχανημάτων μας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Ένα μόνιμο στοίχημα που δεσμευόμαστε να κερδίζουμε πάντα!